Can Yaman askere gitti, askerlik fotoğrafı olay oldu!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Can Yaman askerde.

Merve Mutlu
08 Ocak 2020 - 09:53
Yeni Bölüm

Romantik komedi dizilerinin aranan isimleri arasına giren ve en son Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile çok sayıda yabancı hayrana da sahip olan Can Yaman askere gitti.

20-01/08/can-yaman-askerlik.png

Söylediği sözler ve yaptığı hareketlerle son dönemin en çok konuşulanları arasına giren ve söyledikleri nedeniyle yapımcı Faruk Turgut'un da "Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz" sözleri ile duruma el atması ile Can Yaman inzivaya çekilmişti. Dizisi rafa kaldırılan oyuncu, bir süredir planladığı gibi askerlik görevini yapmak üzere nihayet teslim oldu. 

Askerlik vazifesini yerine getirmek için saç ve sakal tıraşı olan Yaman büyük bir değişim yaşayarak hayranlarını şaşırtırken, ilgi çeken bu paylaşımı da kuaförünün yaptığı konuşuluyor. Can Yaman askerliğini İzmir'de yapıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin