The Flash 7. sezon olacak mı? Resmi açıklama geldi!

Ekranların en hızlı süper kahramanına odaklanan The Flash dizisinin geleceğine dair önemli bir duyuru yapıldı. Buna göre The CW kanalı popüler dizisine resmi 7. sezon onayını verdi. Yeni sezon detayları...

Bu çok hızlı oldu! Ekranların en hızlı süper kahramanı "The Flash"ın hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı!

THE FLASH'IN DURMAYA NİYETİ YOK!

08 Ekim 2019'da başlayan altıncı sezonunu yarılamaya yaklaşan ve şu sıralar kış tatilinde olan The Flash dizisinin resmi 7. sezon onayını aldığı duyuruldu. Böylelikle dizi hayranları bir sonraki sezonun varlığını bilerek mevcut sezonu daha keyifli bir şekilde takip etmeye devam edebilecekler!

2020-2021 yayın sezonunun bir parçası olan yedinci sezonun önceki sezonlara benzer şekilde gelecek Ekim ayı içinde prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

20-01/08/the-flash-7-sezon-onayi-1578469998.jpg

THE FLASH KONUSU VE 6. SEZON HİKAYESİ

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Hartley Sawyer, Danielle Nicolet, Tom Cavanagh ve Jesse L. Martin gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Flash'ın hikayesi; polis teşkilatında adli tıp uzmanı olarak görev yapan Barry Allen'ın (Gustin) laboratuarda çalışırken parçaçık hızlandırıcının patlaması sonucunda komaya girmesi, aradan dokuz ay geçtikten sonra komadan uyandığında çok hızlı hareket edebildiğini keşfetmesi ve "The Flash" adıyla yeteneğini kötülere karşı mücadele etmek için kullanmaya karar vermesiyle gelişen olaylara odaklanıyor.

Devam eden altıncı sezonda; Barry gelecekteki kızının kaybının ardından kendini işine adayarak acısını içine atmıştır. Flash ekibi üyelerinin her biri kendi sorunları ile başa çıkmaya çalışırken; Dr. Ramsey Rosso (Sendhil Ramamurthy) istemeden Bloodwork adında yeni bir kötü adam doğurur.

20-01/08/the-flash-dizisi.jpg

THE FLASH'IN KENDİSİ GİBİ HIZINA YETİŞİLMEYEN REYTİNGLERİ!

Ekran serüvenine başlamasından bu yana elde ettiği izlenme oranları ile kanalının yüzünü güldüren The Flash bu sezon şimdiye kadar gösterdiği performansla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.51 reyting oranı ve 1.38 milyon izleyici ortalamasını ortaya koymuş durumda.

Geçtiğimiz sezona kıyasla şimdilik %17 ve %19'luk bir kayıp olduğu görünse de dizi, The CW kanalının her iki kategoride en iyi dereceli dizisi olma unvanını koruyor.

Kış arasında olan The Flash, 04 Şubat 2020'de sezonun 10. bölümü "Marathon" ile ekranlara geri dönecek.

"The Flash" (The CW) 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin