Gizem Karaca Şampiyon dizisinin kadrosunda!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisine yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
08 Ocak 2020 - 11:27
Gündem

Başrolünde Kafkas lakaplı eski boksör Fırat karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın ve Fırat'ın oğlu Güneş rolü ile de Emir Özyakışır'ın yer aldığı Şampiyon dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. 

20-01/08/gizem-karaca.png

TRT1 ekranlarının oyuncu kadrosu ile de hikayesiyle de sevilen ve beğeni toplayan dizisi Şampiyon, ekran macerasına devan ediyor. Şu ana dek 15 bölümü yayınlanan diziye yeni oyuncu transferi yapıldı. 

BKS Yapım imzası taşıyan ve oyuncu kadrosunda: Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan ve Berk Yaygın gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı diziye son olarak başarılı oyuncu Gizem Karaca dahil oldu. Karaca dizide Elisa adında, geçmişi esaret ve sürgünlerle dolu olan ancak geleceği ve özgürlüğü adına savaşacak bir kadın olarak karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin