Enis Arıkan Yasak Elma dizisine konuk oluyor!

Fox ekranlarının uzun soluklu dizisine sevilen isim konuk oluyor.

Merve Mutlu
08 Ocak 2020 - 11:45
Gündem

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 64. bölümü ile ekranlara gelmek için gün sayıyor. 1 haftalık yayın arasına giren dizinin yeni bölümlerinde ise izleyenleri hoş bir sürpriz bekliyor. 

20-01/08/yasak-elma.jpg

Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi isimleri bir araya getiren dizi projesi, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Fakir bir genç kadınken yolu kocasından kurtulmak için planlar kuran Ender ile kesişen Yıldız'ın ve dahil olduğu Argun ailesinin bazen komik bazen gerilimli ama her daim entrika dolu hikayesinin anlatıldığı dizi yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. 

20-01/08/enis-arikan.jpg

Jet Sosyete dizisi ile büyük bir çıkış yapan, Benimle Söyle adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenen ve Alice Müzikali'nde de yer alan başarılı ve sempatik oyuncu Enis Arıkan, Yasak Elma'nın 66. bölümünde, Zehra Argun'un youtube kanalına konuk olan ünlü olarak yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin