Batwoman için yeni bir poster yayınlandı! Dizi ne zaman başlıyor?

The CW kanalının yeni DC dizisi Batwoman için yeni bir poster yayınlandı. Batwoman konusu, oyuncu kadrosu ve başlangıç tarihi...

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2019 - 19:12
Kültür Sanat

The CW kanalının yine bir DC Comics karakterinden ilham alan yeni dizisi "Batwoman"ın başlamasına yaklaşık altı hafta gibi kısa bir süre kaldı.

BATWOMAN'IN YENİ POSTERİ!

Başlangıç tarihi yaklaşırken diziyle ilgili tanıtım videoları ve görsellerin paylaşımına devam ediliyor. Son olarak Batwoman için yeni bir poster yayınlandı.

BATWOMAN 1. SEZON YAKLAŞIYOR!

The Vampire Diaries yürütücü yapımcısı Caroline Dries ve The CW kanalının süper kahraman dizilerinin mimarı Greg Berlanti'nin arkasında olduğu; Bertlanti Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Batwoman 06 Ekim 2019 Pazar akşamı ekran serüvenine başlayacak.

19-08/27/batwoman-posteri.jpg

"BATWOMAN" KONUSU

Dizinin hikayesi; toplumsal adaleti sağlamak için güçlü bir tutkuya ve aklından geçeni söyleme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olan Kate Kane (Ruby Rose) karakterini merkezine alıyor.

Gotham sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç ve şiddet olaylarının önüne geçmek isteyen Kate için henüz süper kahraman tanımlaması yapmak biraz güç! Aynı zamanda lezbiyen olan karakter şehir için umudun sembolü olmadan önce kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başarmalıdır.

19-08/27/ruby-rose.jpg

BATWOMAN OYUNCU VE YAPIMCI KADROSU

Ruby Rose'un ana karaktere hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Nicole Kang ve Sam Littlefield gibi isimler de yer alıyor.

Batwoman'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Greg Berlanti (Arrow, The Flash, Supergirl), Caroline Dries (The Vampire Diaries, Smallville), Geoff Johns (Arrow, The Flash, Titans) ve Sarah Schechter'den (Arrow, The Flash, Supergirl) oluşuyor.

"Batwoman" (The CW) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin