Modern Family yıldızı Sarah Hyland şimdiden yeni dizisini bulmuş gibi!

ABC kanalının popüler dizisi Modern Family ile yıldızlaşan Sarah Hyland aynı kanal için yeni bir komedi dizisi projesine ismini yazdırdı.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2019 - 18:35
Kültür Sanat

Olası bir Haley Dunphy merkezli Modern Family spinoff'u biraz daha beklemek zorunda!

SARAH HYLAND YENİ DİZİ PROJESİNİ BULDU!

11. sezonu ile final yapmaya hazırlanan ABC kanalının bol ödüllü komedi dizisi Modern Family'deki performansıyla dikkat çeken aktris Sarah Hyland, yine ABC bünyesinde geliştirilen ve deneme bölümü taahhütü alan çoklu kamera yöntemi ile çekilecek yeni bir komedi dizisinin başrolünde yer almak için anlaşmaya vardı.

Modern Family yapımcısı 20th Century Fox TV ve This Is Us ortak showrunnerları Isaac Aptaker & Elizabeth Berger'in The Walk Up Company'si ortak yapımcılığında hazırlanan yarı otobiyografik türdeki dizinin senaryosunu Emily V. Gordon (The Big Sick, Crashing, The Carmichael Show) kaleme alıyor.

19-08/27/sarah-hyland-dizisi-1566931690.jpg

DİZİNİN KONUSU VE YAPIM EKİBİ HAKKINDA İLK BİLGİLER

Henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesi; Gordon ve Hyland'ın gerçek yaşam deneyimlerinden esinleniyor. Hikaye hakkında şimdilik başka herhangi bir detay verilmiş değil.

Yürütücü yapımcı kadrosunda Gordon ve Hyland'a Aptaker, Berger ve Adam Londy eşlik ediyorlar.

Hyland, projenin deneme bölümü siparişi aşamasını geçip dizi onayı alması halinde Modern Family'nin 11. ve final sezonu çekimlerini tamamlamasının ardından ara vermeden yeni bir komedi dizisi projesine devam etmiş olacak. Modern Family'nin final sezonu çekimlerinin 2020 yılının başlarında tamamlanması planlanıyor.

19-08/27/sarah-hyland-dizisi-izle.jpg

Emmy ödüllü ABC komedisi Modern Family'de Dunphy ailesinin en büyük çocuğu Hayley Dunphy'i canlandıran 29 yaşındaki Hyland yakın geçmişte Veronica Mars (Alyssa) ve Shadowhunters: The Mortal Instruments (Seelie Queen) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy göstermişti.

Projenin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin