Modern Family sürprizi! 11. sezon ile serüven son buluyor!

ABC'nin eskimeyen komedi dizisi Modern Family'de sona geliyoruz! Yayıncı kanal ABC, Modern Family'e 11. sezon onayını verirken, sezonun aynı zamanda final sezonu olacağını duyurdu. Modern Family final sezonu detayları...

Senelerdir ABC'nin amiral gemisi komedisi konumundaki "Modern Family" ile bir sezon daha!

MODERN FAMILY 11. VE FİNAL SEZONU ONAYINI ALDI!

Bir süredir devam etmekte olan onuncu sezonuyla birlikte final yapacağı söylentileri dolaşan diziye ABC'den 11. sezon onayı çıktı! 11. sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı da resmi kanaldan doğrulandı.

Şimdiye kadar sürekli olarak 24 ya da 22 bölümlük sezonlarla izleyiciyle buluşan dizinin final sezonu için 18 bölümlük sipariş verildiği ancak bu sayının 22 bölüme yükselebileceği belirtiliyor.

19-02/18/modern-family-dizisi.jpg

MODERN FAMILY REYTİNGLERİ

Ekran macerasına başladığından bu yana izlenme oranlarında belli bir istikrara sahip olan Modern Family, devam etmekte olan sezonunda kendi zaman dilimi yayını ve üç günlük izlenme rakamlarıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.1 reyting ortalamasıyla Grey's Anatomy'nin ardından The Good Doctor, The Bachelor ve The Conners ile birlikte kanalın en çok izlenen yapımlarından biri olma özelliğini sürdürüyor.

ABC Entertainment Başkanı Karey Burke yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Chris ve Steve, televizyon tarihinin en özgün ve ikonik komedilerinden birini yarattılar. Final sezonunda, dizinin hayranı olup kesinlikle kaçırmak istemeyeceğiniz birçok dönüm noktası olayla karşılaşacaksınız."

Dizinin ortak yaratıcısı Christopher Lloyd ise düşüncelerini "10 yıl boyunca, karakterlerimiz cesaretle yaşamlarındaki birçok kırılma noktasıyla yüzleşti ve bunları güçlenerek, zenginleşerek aştılar. Modern Family'i bir sezon daha devam ettirme kararı alarak farklı bir yol seçtik" sözleriyle dile getirdi.

19-02/18/modern-family-izle.jpg

Beş kez Emmy Ödülü kazanarak ses getiren dizinin oyuncu kadrosunda Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Rico Rodriguez, Aubrey Anderson-Emmons ve Jeremy Maguire gibi isimler rol alıyor.

ABC'nin sahibi Disney'in satın aldığı 20th TV ile Steven Levitan Productions ve Picador Productions'ın ortak yapımcısı olduğu Modern Family'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Levitan, Lloyd, Jeff Morton, Danny Zuker, Paul Corrigan, Brad Walsh, Abraham Higginbotham, Jeffrey Richman, Elaine Ko, Bill Wrubel, Vali Chandrasekaran, Stephen Lloyd, Jack Burditt ve Jon Pollak'tan oluşuyor.

Modern Family, Çarşamba akşamları ABC izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin