Zalim İstanbul dizisinden ilk kare paylaşıldı!

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Zalim İstanbul dizisinden ilk paylaşım geldi!

Nurşah
18 Şubat 2019 - 11:32
Gündem

Fikret Kuşkan ve Deniz Uğur'u kadrosunda bir araya getiren Zalim İstanbul dizisinden ilk kare paylaşıldı! İlk olarak Artvinli ismi duyurulan dizi hakkındaki detaylar...

19-02/18/zalim-istanbul-ilk-kare-1550477839.jpg

Zalim İstanbul'dan ilk kare!

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Zalim İstanbul dizisi başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosu ile şimdiden büyük bir merak konusu oldu... Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas gibi sevilen isimler yer alıyor.

19-02/18/zalim-istanbul-yeni-dizi.jpg

Çekimleri Antakya'da yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor. Başarılı isim daha önce Mehmed Bir Cihan Fatihi, Paramparça gibi sevilen dizilerine imzasını atmıştı... Zalim İstanbul dizisinin senaryosunu ise son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde görev alan Sırma Yanık kaleme alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin