Survivor 2019'un formatı mı değişiyor? Acun Ilıcalı açıklama yaptı!

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı hakkında "Survivor 2019 bitiyor mu?" söylentilerine Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Şubat 2019 - 11:12
Yeni Bölüm

Uzun yıllardır yayınlanan ve şimdilerde Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv8'de izleyici karşısına çıkan Survivor adlı yarışma programı, her dönem olduğu gibi bu dönem de büyük bir ilgiyle izleniyor.

Acun Ilıcalı'nın sunumu ve yapımcılığı ile hazırlanan Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışması hakkında çıkan, "Survivor'ın formatı mı değişecek?" ya da "Survivor bitiyor mu?" sorularının yanıtını ise yine Acun Ilıcalı verdi. 

19-02/18/tv8.png

Acun Ilıcalı kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla bu iddialara noktayı koydu. "Survivor Türkiye - Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürüyor. Haftada 4 gün Survivor ile prime time'da şubat ayının 1. kanalıyız, izleyicilerimize teşekkür ederiz." notu ile paylaştığı story'de takipçilerine açıklama yapan Ilıcalı, bu iddiaları da yalanlamış oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin