Nehir Erdoğan'ın Benim Adım Melek dizisine Mehmet Çevik de katıldı!

TRT ekranlarının yeni sezon dizisinin kadrosu genişliyor.

Merve Mutlu
27 Ağustos 2019 - 15:52
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve başrolünde Nehir Erdoğan'ın rol alacağı Benim Adım Melek dizisinin kadrosundaki isimler her geçen gün belirginleşiyor. 

19-08/27/benim-adim-melek.png

Bir Doğu Masalı adı ile çıkması planlanan ancak daha sonra Benim Adım Melek ismini alan dizi, ÜS Film imzası ile yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor. Belgrad, İstanbul ve Gaziantep üçgeninde yapılacak olan çekimlerin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş, senaryo ekibinde de Nilüfer Özçelik, Berfu Ergenekon yer alıyor. 

Benim Adım Melek dizisine yeni oyuncu!

19-08/27/mehmet-cevsk.jpg

Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı dizinin kadrosundaki diğer isimler de belli olmaya başladı. Başrollerin haricinde: Kaan Çakır, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar, Orhan Güner ve Rami Narin'in rol aldığı dizinin kadrosuna son olarak da Mehmet Çevik katıldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin