Engin Altan'lı Kurşun dizisine Bora Akkaş ve Engin Şenkan da katıldı!

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olacağı yeni dizinin kadrosu büyüyor.

Merve Mutlu
27 Ağustos 2019 - 10:16
Yeni Bölüm

Başrollerini Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldız ismi Engin Altan Düzyatan ile başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nun paylaşacağı Kurşun dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-08/27/engin-altan.jpg

Fox Tv yeni sezonda yepyeni ve ilgi çekici Kurşun dizisi ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor. 1970'lerde geçen bir dönem dizisi olma özelliğini elinde tutacak olan dizinin kadın başrolü de uzun bir süredir merak ediliyordu. Engin Altan Düzyatan'a partner olacak olan ismin Burçin Terzioğlu olacağı müjdesi büyük heyecan yarattı.

Most Yapım tarafından hazırlanan dizinin kadrosundaki diğer bir isim de Sarp Akkaya olmuştu. Hakkındaki bilgiler sır gibi saklanan diziden bir gelişme daha geldi. 

Bora Akkaş ve Engin Şenkan da kadroda!

19-08/27/bora-akkas-engin-senkan.jpg

Kadrosuyla merak uyandıran ve dönem dizisi olması nedeniyle ilgi çeken dizinin kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Başarılı oyuncular Bora Akkaş ve Engin Şenkan da dizinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin