Bay Yanlış 1. bölümde neler olacak?

Sevilen oyuncuları bir araya getiren dizi bu akşam ilk bölümü ile yayında olacak.

Merve Mutlu
26 Haziran 2020 - 11:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde; Doğru insanı bularak evlenmek isteyen Ezgi karakteri ile Özge Gürel'in ve zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan aynı zamanda da yolunun kesiştiği Ezgi'ye aşk hakkında tavsiyeler veren Özgür karakteri ile de Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış dizisi bu akşam 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. 

20-06/26/bay-yanlis.png

Suat Sungur, Lale Başar, Feri Baycu Güler, Fatma Toptaş, Gürgen Öz, Sarpcan Köroğlu, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü,Anıl Çelik, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar gibi isimlerin kadroda bir araya getiren Bay Yanlış dizisi bu akşam Fox ekranlarında yayına girecek. Bay Yanlış'ın 1. bölümünde bakın neler olacak..

Bay Yanlış 1. bölümde:

20-06/26/bay-yanlis-1-bolum.png

Ezgi, erkek arkadaşı Soner'e sürpriz bir doğum günü partisi hazırlar ancak o partide aldatıldığını öğrenir. Soner'le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi aynı zamanda işinden de olur ve onun için zor günler başlar. Yeni kararlar almasına neden olan yaşadıklarından sonra "Bay Yanlış"lardan uzak durarak doğru erkeği bulmaya karar verir.Bu kararı uygularken yardımcı olacak kişi de gerçek bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür olur...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin