Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Bay Yanlış dizisinin 2. bölümü yola çıktı.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2020 - 14:27
Yeni Bölüm

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği ve başrollerinde Can Yaman ile Özgecan Gürel'in yer aldığı Bay Yanlış dizisi 2. bölümü ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

20-07/02/bay-yanlis-can-yaman.png

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayan Bay Yanlış, aşkı ve doğru adamı arayan Ezgi ile zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan ve aşka inanmayan Özgür'ün hikayesini ekranlara taşıyor. Romantik komedi türündeki dizinin Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde; Özgür ile Ezgi arasında yeni bir pazarlık yaşanacak.

Yeni bölümde neler olacak?

20-07/02/bay-yanlis-2.png

Ezgi, yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilemeye kararlıdır. Bunun için de Özgür’e ihtiyacı vardır. O yüzden Özgür’ün teklifini kabul eder. Bir anlaşma yaparlar. Ezgi, bir geceliğine Özgür’ün sevgilisi gibi davranacak, karşılığında Serdar’ı etkilemek için ne yapması gerektiğini Özgür’den öğrenecektir. Fakat yaptıkları bu anlaşmanın ikisi için de farklı sonuçları olacaktır.

Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin