Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosunda!

Sevilen oyuncu Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2020 - 13:31
Gündem

Barış Arduç'la birlikte rol aldığı Kiralık Aşk dizisindeki performansı ile yıldızı parladıktan sonra Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerel birlikte rol alan ve büyük beğeni toplayan oyuncu Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu. 

20-07/02/elcin-sangu.jpg

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ile Aksel Bonfil'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini de Barış Erçetin'in yapacağı yeni Star TV dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin hazırlıkları devam ediyor. Başrollerini Mert Fırat, Seda Bakan ve Yasemin Allen'in paylaşacağı yeni dizinin kadrosuna son katılan isim de Elçin Sangu oldu. Sangu'nun dizide nasıl bir karakter canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin