Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia eden Deniz Bulutsuz açıklama yaptı!

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven hakkında açıklama yaptı.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2020 - 10:07
Magazin

En son Babil dizisinde rol alan ve yeni sezonda da Call My Agent dizisinin uyarlamasına konuk olacak olan oyuncu Ozan Güven, kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz'u bir tartışma sırasında darp ettiği iddiası ile gündeme geldi.

20-07/02/deniz-bulutsuzz.jpg

2. Sayfa'nın iddiası Deniz Bulutsuz tarafından doğrulandı. Ozan Güven'in ağır fiziksel şiddetine maruz kaldığını açıklayan Bulutsuz'un yaptığı açıklamasının ardından sanat camiasından ünlü isimlerin de desteğini aldı.

Deniz Bulutsuz Ozan Güven hakkında açıklama yaptı!

20-07/02/deniz-bulutsuz.jpg

"13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bir hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin