Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu!

Sevilen oyuncu Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2020 - 09:51
Gündem

Oyunculuk kariyerine Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile başlayan ve Tatlı İntikam, Fi, Çi, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu.

20-07/02/busra-develi.jpg

Fi ve Çi dizileri ile büyük bir sıçrama yaşayan ve adını duyuran Develi bir süredir ekranlardan uzak duruyor ve gelen projeleri değerlendiriyordu. Sevilen oyuncu tercihini Akındı dizisinden yana kullandı ve Şükrü Özyıldız ile partner oldu. 

Büşra Develi kimdir?

20-07/02/busra-develi-kimdir.jpg

Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğmuştur. 4 kız kardeştirler. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı böülümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı.

Büşra Develi, 2015 yılındaİlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısının klibinde oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin