HBO korku dizisi Lovecraft Country için takvimlerinizi işaretleyin! Başlangıç tarihi duyuruldu!

HBO'nun yeni korku dizisi Lovecraft Country'nin başlangıç tarihi duyuruldu! 16 Ağustos 2020 Pazar günü başlayacak dizi için ilk poster de paylaşıldı. Detaylar...

Matt Ruff'ın 2016 senesinde yayımlanan aynı isme sahip romanından ekranlara uyarlanan HBO'nun korku türündeki dizisi "Lovecraft Country" için geri sayıma hazır mısınız!

LOVECRAFT COUNTRY 1. SEZON 16 AĞUSTOS 2020'DE BAŞLIYOR!

Get Out'un (Kapan) yazar-yönetmeni Jordan Peele'nin Monkeypaw Productions'ı, J.J. Abrams'ın Bad Robot yapım şirketi ve Warner Bros Television ortak yapımcılığında hazırlanan Lovecraft Country'nin ilk sezonu 16 Ağustos 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

20-07/02/lovecraft-country-foto.jpg

LOVECRAFT COUNTRY NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin hikayesi; 25 yaşındaki Atticus Black (Jonathan Majors) karakteri üzerine odaklanıyor.

Atticus, babası Montrose'nin (Michael Kenneth Williams) kaybolmasının ardından yakın arkadaşı Letitia "Leti" Dandridge (Jurnee Smollett-Bell) ve amcası George (Courtney B. Vance) ile birlikte siyahi vatandaşların aleyhine ayrımcılık yapıldığı ve evlerinin bombalandığı 1950'lerdeki Jim Crow dönemi Amerikası'nda babasını bulmak amacıyla yolculuğa başlar.

Bu yolculuk, ekibin bir yandan Amerika'daki ırkçı teröre bir yandan da kötü niyetli ruhlara karşı mücadelesine sahne olacaktır.

20-07/02/lovevraft-country-izle.jpg

Aunjanue Ellis (Hippolyta Black), Abbey Lee (Christina Braithwhite), Jada Harris (Diana Black), Wunmi Mosaku (Ruby Dandridge) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Bad Robot Productions, Monkeypaw Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Lovecraft Country'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise aynı zamanda showrunner olan Misha Green ile birlikte J.J. Abrams, Jordan Peele, Bill Carraro, ilk bölüm yönetmeni Yann Demange, iki ve üçüncü bölümlerin yönetmeni Daniel Sackheim ve David Knoller'dan oluşuyor.

20-07/02/lovecraft-country-poster-1593645853.jpg

"Lovecraft Country" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin