Never Have I Ever dizisine Netflix'ten 2. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

Netflix, gençlik dizisi Never Have I Ever'a resmi 2. sezon onayını verdi! Yeni sezonda hangi oyuncular geri dönecek? İkinci sezon ne zaman başlayacak? Detaylar...

Maitreyi Ramakrishnan'ın çıkış yapan performansıyla dikkat çeken ve eleştirmenlerden olumlu not alan Netflix'in gençlik komedisi "Never Have I Ever"ın devamının gelip gelmeyeceği belli oldu.

NEVER HAVE I EVER 10 BÖLÜMLÜK 2. SEZONUYLA GERİ DÖNECEK!

Mindy Kaling ve Lang Fisher ikilisinin arkasında olduğu yetişkinliğe geçiş temalı komedi dizisi Netflix'ten 2. sezon onayını kaptı!

NEVER HAVE I EVER 2. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon, ilk sezondaki gibi toplam 10 bölümden oluşacak.

20-07/02/never-have-i-ever-netflix-2-sezon-duyurusu.jpg

Ramakrishnan lise öğrencisi Devi Vishwakumar rolüyle geri dönerken, Poorna Jagannathan (Dr. Nalini Vishwakumar), Richa Moorjani (Kamala), Jaren Lewison (Ben Gross), Darren Barnet (Paxton Hall-Yoshida), Lee Rodriguez (Fabiola Torres) ve Ramona Young (Eleanor Wong) izlemeye devam edeceğimiz diğer oyuncular olacak.

İkinci sezonun resmi başlangıç tarihini (2021) ve olası takviye oyuncu haberlerini öğrenmek için ise biraz beklememiz gerekiyor.

20-07/02/never-have-i-ever-foto.jpg

Kaling'in çocukluk dönemindeki yaşantısından esinlenerek hazırlanan dizinin hikayesi; Hindistan göçmeni Amerikalı modern bir genç kız Devi'nin karmaşık yaşamına odaklanıyor.

Never Have I Ever'da izleyiciler Devi'nin, travmatik bir senenin ardından çevresi, ailesi ve duygularının tüm engellemelerine rağmen dışlanmışlıktan popülerliğe geçiş yapma çalışmalarına tanıklık ediyor.

20-07/02/never-have-i-ever-dizisi.jpg

Universal Television, 3 Arts Entertainment, Original Langster ve Kaling International ortak yapımcılığında hazırlanan dizide ortak yaratıcı, yazar ve yürütücü yapımcı Lang Fisher (Brooklyn Nine-Nine, 30 Rock) ile birlikte Mindy Kaling, Howard Klein ve David Miner projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

"Never Have I Ever" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin