Kült animasyon dizisi Mission Hill geri dönüyor! Dönüşün detayları!

Animasyon dizisi Mission Hill yirmi yıllık aranın ardından geri dönüş hazırlığında! Spinoff niteliği taşıyan "Gus & Wally" ismiyle lanse edilen yeni dizi projesinin detayları...

Kült animasyon dizisi "Mission Hill" seneler sonra ekranlara geri dönebilir!

1999 - 2000 yılları arasında The WB ve 2002 yılında Adult Swim kanallarında olmak üzere toplam 13 bölümü yayınlanabilen dizinin yaratıcıları Bill Oakley ve Josh Weinstein yirmi yıllık uzun bir aranın ardından Mission Hill'i spin-off bir projeyle geri döndürmek için kolları sıvamış görünüyorlar.

MISSION HILL SPIN-OFF DİZİSİYLE DÖNÜYOR: "GUS & WALLY"

The Simpsons'ın da eski yürütücü yapımcıları arasında yer alan ikili hikayenin yan karakterlerinden Gus Duncz ve Wally Langford'un ön planda olacağı bir şekilde diziyi canlandırmak için çalışıyorlar.

Orijinal yapımda Nick Jameson'un seslendirdiği Gus Duncz ve Tom Kenny'nin seslendirdiği Wally Langford hikayenin 60'lı yaşlardaki eş cinsel çifti olarak biliniyor. Gus, Mission Hill'de bir lokanta sahibi iken; Wally, yerel bir sanat filmi evinde projeksiyoncu olarak çalışmaktaydı.

20-07/01/mission-hill-spinoff.jpeg

Oakley'in açıklamalarına göre şimdilik "Gus & Wally" ismi verilen devam projesinin hikayesi; orijinal dizinin hikayesinin kaldığı yerin altı ay sonrasından devam edecek.

PROJE HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Hazırlıkları devam eden projenin çok yakın bir zaman zarfı içinde alıcılara pazarlanacağı; HBO Max, Netflix, Hulu ve Adult Swim'in olası alıcılar arasında yer aldıkları belirtiliyor.

Orijinali Eylül 1999 - Temmuz 2000 yılları arasında The WB'de ve 2002 yazında Adult Swim'de yayınlanan Mission Hill ilk etapta 18 bölüm olarak planlanmış olsa da yalnızca 13 bölümü izleyicilere sunulabildi. İlk iki bölümünün ardından çıkan izlenme oranlarının düşüklüğü nedeniyle hakkında iptal kararı verilen yapımın değeri ilerleyen dönemdeki tekrar yayınlarıyla anlaşıldı ve dizi bundan sonra bir kült yapım olarak anılmaya başlandı.

20-07/01/bill-oakley-twitter.jpg

Projenin yeniden canlanması için yapım şirketinin Warner Bros Animation olması bekleniyor ancak henüz resmi bir anlaşma ortada değil.

Mission Hill'in hikayesi; birbiriyle iyi geçinemeseler de birlikte yaşamak durumunda kalan Andy French ve Kevin French kardeşlerin serüvenlerine odaklanıyor. Orijinal dizide Andrew "Andy" French'i Wallace Langham (The Larry Sanders Show), Kevin French'i ise Scott Menville (Teen Titans) seslendirmekteydi.

Projenin arkasındaki ikili Oakley ve Weinstein; The Simpsons'ın klasikleşmiş bölümlerinden "Who Shot Mr Burns?"ü kaleme alırken, yakın zamanda Netflix dizisi Disenchantment'te yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıp Matt Groening ile birlikte çalıştılar. Oakley ayrıca Futurama, The Cleveland Show ve Portlandia; Weinstein ise Futurama, Strange Hill High, Danger Mouse ve Gravity Falls gibi yapımların ekibinde yer aldı.

"Mission Hill" Intro:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin