Defending Jacob'un yaratıcısından Apple TV+ için yeni diziler yolda!

Apple TV'nin mini dizisi Defending Jacob'un yaratıcısı Mark Bomback'tan yeni diziler geliyor! Detaylar...

Apple TV+ mini dizisi "Defending Jacob"un arkasındaki isim Mark Bomback ile Apple arasında yeni bir anlaşma imzalandı.

APPLE TV+ VE MARK BOMBACK İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDECEK!

William Landay'ın aynı isme sahip romanını dizi formatına uyarlayan ve projede dizi sorumlusu/yürütücü yapımcı unvanlarına sahip olan Mark Bomback yeni anlaşma çerçevesinde Apple TV'ye özel yeni dizi projeleri geliştirecek.

Söz konusu bu genel anlaşma, Chris Evans (Andy Barber), Michelle Dockery (Laurie Barber) ve Jaeden Martell'in (Jacob "Jake" Barber) başrolleri paylaştığı suç-gizem türündeki Defending Jacob'un sekiz bölümlük sezonunun tamamlanmasının bir ay sonrasında gerçekleşmiş oldu.

20-07/01/mark-bomback-apple-tv.jpg

Defending Jacob, Bomback'ın bugüne kadar televizyon için yapmış olduğu en büyük işiydi ve dizide yaratıcı, yazar, yürütücü yapımcı ve showrunner olarak dümenin başındaki isimdi.

BOMBACK'IN KARİYERİNDE HANGİ İŞLER VAR?

Bomback kariyeri boyunca gişede başarı sağlamış Dawn of the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti), devam filmi War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Savaş), Live Free or Die Hard (Zor ölüm 4.0), The Wolverine ve Unstoppable (Durdurulamaz) gibi çeşitli uzun metrajlı filmlerin yazar ekibinde yer aldı.

20-07/01/defending-jacob-dizisi.jpg

APPLE İDDİALI TRANSFERLERİNE DEVAM EDİYOR!

Apple'ın anlaşmasının bulunduğu diğer önemli isim ve şirketler arasında Ridley Scott'ın Scott Free Productions'u, Oprah Winfrey, Alfonso Cuarón ve Julia Louis-Dreyfus bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin