Corporate 3. sezon başlangıç tarihi belli oldu! Yeni sezon için ilk tanıtım videosu yayında!

Kahramanlarımız ofise geri dönüyor! Komedi dizisi Corporate 3. ve final sezonu için geri sayım başladı! Yeni sezon için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Detaylar...

Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok iş grubu artık evden çalışma sistemine dönmüşken; kahramanlarımız ofise geri dönüyor!

CORPORATE 22 TEMMUZ'DA GERİ DÖNÜYOR!

Pat Bishop, Matt Ingebretson, Jake Weisman üçlüsünün elinden çıkan Comedy Central komedi dizisi "Corporate"nin 3. ve final sezonu başlangıç tarihi duyurulurken, yeni sezon için bir de tanıtım videosu yayınlandı.

Duyuruya göre final sezonu 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak. Dizinin on bölümden oluşan ikinci sezonu 15 Ocak - 19 Mart 2019 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu.

20-07/01/corporate-afis.jpg

İzleyiciler ikinci sezonda Kyra Sedgwick, Elizabeth Perkins, Kristen Schaal, Sasheer Zamata, Baron Vaughn ve Andy Richter gibi isimlerin konukluklarına tanıklık etmişlerdi.

"CORPORATE" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Corporate'nin hikayesi; çok uluslu bir şirket olan Hampton DeVille'de geçerken; zorba sistemin altında ezilen iki mutsuz çalışanın sefil hayatlarına odaklanıyor.

20-07/01/corporate-izle.jpg

Dizinin oyuncu kadrosu Matt Ingebretson (Matt Engelbertson), Jake Weisman (Jake Levinson), Anne Dudek (Kate Glass), Adam Lustick (John Strickland), Aparna Nancherla (Grace), Lance Reddick'ten (Christian DeVille) oluşuyor.

Final sezonunun açılış bölümü olan "Pickles 4 Breakfast"in senaryosunu Pat Bishop & Matt Ingebretson ikilisi kaleme aldı.

"Corporate" (Comedy Central) 3. sezon tarihi duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin