Mahershala Ali HBO'nun yeni dizisi Unruly'de!

Yeni dizi Unruly'nin kadrosunda Mahershala Ali de yer alacak.

Merve Mutlu
01 Temmuz 2020 - 16:20
Kültür Sanat

True Detective, House Of Cards, Luke Cage, Alphas, The 4400, Crossing Jordan gibi birçok projede yer alan Mahershala Ali, HBO'nun yeni dizisinde rol almak üzere anlaştı. 

20-07/01/mahershala.png

Boksör Jack Johnson'ın hayatını konu alacak olan Unruly dizisi, ağır siklet şampiyonu olan ilk siyahi boksörün hikayesini anlatacak. Boksörün zirveye çıkışı, bu yolda ten rengi ve itaatsizliği nedeniyle ödediği bedel de konu olacak. 

Geoffrey C. Ward'un kaleme aldığı, belgeseli de çekilen "Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson" isimli kitaptan esinlenilerek hazırlanacak olan Unruly'nin yapımcılığını Know Wonder ve Tom Hanks'li Playtone üstlenecek. Daha önce rol aldığı True Detective ve House of Cards dizileri nedeniyle Emmy adaylığı kazanan Mahershala Ali, Moonlight ve Green Book filmleriyle Oscar kazanmıştı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin