Bay Yanlış Özgür (Can Yaman) kimdir? Yaşı, dizileri...

Fox'un yeni dizisi Bay Yanlış başlıyor! Özgür kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Merve Mutlu
26 Haziran 2020 - 16:07
Yeni Bölüm

Başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren Fox ekranlarının yeni dizisi Bay Yanlış bu akşam başlıyor. Bay Yanlış Özgür kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı ve dizileri... İşte tüm merak edilenler... 

Bay Yanlış Özgür kimdir?

20-06/26/bay-yanlis-ozgur-kimdir.jpg

Özgür, zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan yakışıklı bir adamdır. Aşkın kurallarını bilir ancak aşka inanmaz. Günübirlik ilişkiler yaşayan ve adrenalin düşkünü biridir. Popüler bir restaurant barın işletmecisi ve sahibidir. Ezgi'nin aşk konusundaki akıl hocalığını yapacak olan komşusudur.

Bay Yanlış dizisinde Özgür karakterini Can Yaman canlandırmaktadır. 

Can Yaman kimdir?

20-06/26/can-yaman.jpg

Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. Gönül İşleri, İnadına Aşk, Dolunay ve Erkenci Kuş dizilerinde rol alan Yaman, yurt dışında da çok sayıda hayrana sahiptir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin