Bay Yanlış Cansu Akman (Fatma Toptaş) kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Fox'un merakla beklenen dizisi Bay Yanlış bu akşam başlıyor. Bay Yanlış Cansu Akman kimdir?

Merve Mutlu
26 Haziran 2020 - 17:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı ve bu akşam Fox ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinin oyuncuları da büyük ilgi görüyor. Bay Yanlış Cansu Akman kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Bay Yanlış Cansu Akman kimdir?

20-06/26/fatma-toptas.jpg

Doğru adamı bulmak üzere yola çıkan Ezgi'nin kuzenidir. Oldukça bakımlı, görüntüsüne önem veren hoş bir kadın olan Cansu bir hastanede çalışmaktadır. Hastanenin ortaklarından biri olan Levent ile beraberdir. Ezgi'nin de her zaman yanındadır. 

Bay Yanlış dizisinde Cansu karakterini Fatma Toptaş canlandırmaktadır. 

Fatma Toptaş kimdir?

20-06/26/fatma-toptas-kimdir.jpg

At binmeyi, resim yapmayı, fotoğraf çekmeyi çok seven , ilk sahne deneyimini lise döneminde yaşadı. Mezun olduğu gün hocasının ona söylediği bir laf oyuncunun hayatını değiştirdi: "Sahneye çok yakışıyorsun sakın bırakma." Ve oyunculuk yolculuğu başladı. 2005'te İstanbul'a gelip M.S.M.'de oyunculuk eğitimi aldı. 2007'de mezun oldu. Bir gün kendi filmini çekeceğini hayal ederek aynı sene Plato Sinema Okulu'nda senaryo ve yönetmenlik workshoplarına katıldı. Fatma Toptaş, toplamda altı kısa metraj sinema filminde oynadı. Bunlardan bir tanesi Altın Portakal'da yarıştı. İlk senaryo deneyimini yaşadığı Bir Kelebeğin Uçuş Stratejisi isimli kısa metraj sinema filmine oyunculuğun yanısıra yapımcı olarak da imza attı. Bulgaristan'da yapılan kısa film yarışmasında Bulimia isimli kısa filmde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Recep İvedik filminde Sahan Gökbakar ile baş rolü paylaştı ve film gişe rekoru kırdı. Aynı sene Avanak Kuzenler filminde Calamity Jane tadında bir rolle izleyici karşına cıktı. 2010'da vizyona giren Herkes mi Aldatır? filmi ile tekrar izleyici ile buluştu. 2007'de Haldun Dormen'in yönetimindeki Anfitriyon müzikalinde rol aldı. Duru Tiyatro bünyesinde, Duru İmpro Şahmat isimli oyunda oynadı. Ardiye Tiyatro bünyesinde 2010 - 11 Kasım itibarı ile Geri Dönüştüremeyenler isimli oyunla tekrar sahnelere dönüş yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin