BBC'nin yeni dizisi Gold Digger'ı tanıyalım! Gold Digger konusu ve oyuncu kadrosu

Çekimlerine başlanan Julia Ormond ve Ben Barnes'lı Gold Digger dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

BBC'nin yeni dizisi "Gold Digger"ın oyuncu kadrosu şekillendi. Gold Digger dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yapım ekibi hakkında bilgileri derledik.

GOLD DIGGER DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI!

Çekimlerine Londra ve Devon'da başlanan, Marnie Dickens'ın (Thirteen) senaryosunu kaleme aldığı dizinin sezonu 6 bölümden oluşacak.

18-09/11/bbc-press-office-twitter-hesabi.jpg

GOLD DIGGER NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Gold Digger'ın hikayesi; 60 yaşında varlıklı bir kadın olan Julia Day'in (Julia Ormond), 26 yaşındaki genç erkek Benjamin (Ben Barnes) ile olan romantik ilişkisine odaklanıyor.

Hikaye, pek geleneksel sayılmayacak bu ilişkinin Julia'nın zarar görmüş ailesini nasıl etkilediği ve geçmişin sırlarının ortaya çıkmaya başlaması üzerinden şekillenirken Julia'nın sonunda her zaman hak ettiği mutluluğu bulup bulmadığı ve Benjamin'in gerçekten ailedeki çoğu kişinin düşündüğü gibi bir servet avcısı olup olmadığı sorusunun cevabı aranacak.

18-09/11/julia-ormond.jpg

GOLD DIGGER OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Julia Ormond (Legends of the Fall, Temple Grandin, Sabrina) ve Ben Barnes (The Chronicles of Narnia, Westworld, The Punisher) dışında oyuncu kadrosunda yer alan isimlere ve karakterlerine bakacak olursak;

- Alex Jennings (The Crown, Unforgotten); Julia'nın eski kocası Ted,

- Julia McKenzie (Agatha Christie's Marple); Ted'in annesi Hazel,

- Nikki Amuka-Bird (Hard Sun); Julia'nın en iyi eski arkadaşı Marsha,

- Jemima Rooper (Lost in Austen, Trauma); sürekli olarak kendisine zarar verme eğilimindeki ailenin ortanca çocuğu Della,

- Sebastian Armesto (Poldark, Broadchurch); Julia'nın her zaman iyi bir adam olmaya çalışan üstün başarılı büyük oğlu Patrick,

- Archie Renaux; babasını taparcasına seven ve hala annesiyle birlikte yaşayan ailenin şımarık çocuğu Leo.

18-09/11/ben-barnes.jpg

ITV'ye bağlı Mainstreet Pictures'ın arkasında olduğu dizinin yapımcılığını Tim Bradley (Unforgotten) ve Ani Kevork (Age Before Beauty, Unforgotten) üstlenirken; Vanessa Caswill (Little Women) ilk üç bölümün yönetmen koltuğunda oturacak. David Evans (Preacher, Jamestown) kalan bölümleri yönetecek isim.

Dickens, Mainstreet'ten Laura Mackie, Guy de Glanville ve Sally Haynes ile BBC One'dan Elizabeth Kilgarriff projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin