The Vampire Diaries yapımcılarından The CW için yeni bir dizi: The Cove

The CW kanalının aile-macera türündeki yeni dizi projesi The Cove'un geliştirme çalışmalarına başlandı. The Cove konusu..

Amerikan ulusal kanallarından The CW, Vampir Günlükleri'nde (The Vampire Diaries) çalıştığı yapımcılarla bu kez başka bir dizi projesi için bir araya geliyor.

THE CW KANALINDAN YENİ BİR DİZİ PROJESİ: THE COVE

The Vampire Diaries'ın eski yürütücü yapımcıları Chad Fiveash ve James Stoteraux ile Compari Entertainment'tan Robert Zemeckis ve Warner Bros. Televison'ın arkasında olduğu aile macerası türündeki "The Cove" isimli dizinin geliştirme çalışmalarına başlandı.

18-09/11/the-cw-logo1.jpg

"THE COVE" KONUSU

Fiveash ve Stoteraux ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı The Cove'un hikayesi şöyle:

Macera dolu ve heyecan verici bir dizi olarak nitelendirilen The Cove'un hikayesinin merkezinde babalarının ölümünün ardından bir araya gelen birbirinden kopmuş kız kardeşler bulunuyor.

Bu üzücü gelişmenin ardından, bir zamanlar çocukken aile oldukları süreçte sık sık gittikleri bol güneşli bir yeryüzü cenneti olan Karayipler'deki tatil adasına buranın sakladığı sırları ve babalarının takıntısı olan, ebedi hayatın anahtarı olabilecek kayıp hazineyi keşfetmek için giderler.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Fiveash, Stoteraux, Zemeckis, Rapke ve Jackie Levine dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

18-09/11/chad-fiveash-james-stoteraux.jpg

Fiveash ve Stoteraux ikilisi The CW'nun 2009-2017 yılları arasında sekiz sezon boyunca ekranlara gelen popüler vampir dizisi The Vampire Diaries ekibinde yürütücü yapımcı/ yazar olarak görev yapmıştı. Switched At Birth'de de yürütücü yapımcılık yapan ikili yakın geçmişte Superman dizisi Krypton'da danışman yapımcı olarak yer aldı.

18-09/11/tvd.jpg

Geleceğe Dönüş serisinin yaratıcısı olarak tanıdığımız Oscar ödüllü Robert Zemeckis ise şu sıralar NBC'nin yeni dizisi Manifest ve History'nin yeni projesi Project Blue Book'ta yürütücü yapımcılık yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin