Star 3. sezonda hikayeye iki yeni yüz katılıyor!

Fox'un ilgi gören dizilerinden Star'ın 3. sezon oyuncu kadrosuna Terrence Jenkins ve Lyndie Greenwod ikilisi dahil oldu.

Fox'un 3. sezon onayını cebine koyan müzik soslu draması "Star"ın yeni sezon oyuncu kadrosuna iki isim dahil oldu.

STAR 3. SEZON YAKLAŞIYOR!

Terrence Jenkins (Think Like A Man) ve Lyndie Greenwood (Sleepy Hollow) üçüncü sezonda tekrar eden rollerle hikayede gözükecekler.

Jenkins, büyük bir takipçi kitlesine sahip olan ve konumunu toplumsal değişimi etkilemek maksadıyla kullanan şöhretli bir sunucu Ryan French karakterine hayat verecek.

18-09/12/terrence-jenkins.jpg

Son olarak BET'in Hit the Floor dizisinde tekrar eden bir rolde karşımıza çıkan Jenkins, 2017 MTV Film ve TV Ödülleri etkinliğinde sunuculuk yapmıştı. Think Like a Man (Erkek Aklı), Think Like a Man Too (Erkek Aklı 2), The Perfect Match ve Entourage 36 yaşındaki aktörün oyunculuk kariyeri boyunca rol aldığı filmler arasında.

Lyndie Greenwood'ı ise çekici, entelektüel, dost canlısı ve korkusuz bir avukat olan Mehan Jetter karakteriyle izleyeceğiz. Şehire dönerek kendi avukatlık bürosunu kuran ve başarısız bir evlilik geçiren Jetter iş başka dostluk başka mottosuyla yaşamaktadır.

18-09/12/lyndie-greenwood.jpg

Sleepy Hollow dizisinin dört sezonu boyunca Jenny Mills karakterine hayat veren 35 yaşındaki Greenwood, yakın geçmişte S.W.A.T. dizisinde tekrar eden bir rolü üstenirken, Lifetime filmi Flint'in kadrosunda da yer aldı.

"STAR" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Lee Daniels ve Tom Donaghy ikilisince yaratılan; geçmişlerinden kaçan ve ve yeni bir başlangıç için her şeyi göze almış üç genç ve yetenekli şarkıcının (Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O'Grady) zorlu müzik sektöründe başarıya giden yolda verdiği mücadeleleri merkezine alan Star dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Queen Latifah, Benjamin Bratt, Amiyah Scott, Quincy Brown, Miss Lawrence, Michael Michele, Stephen Dorff ve Luke James gibi isimler rol alıyor.

18-09/12/star-3-sezon-foto-1.jpg

Daniels, Donaghy, Pamela Oas Williams ve showrunner Karin Gist projenin yürütücü yapımcılığını sürdüren isimler.

STAR 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star'ın 3. sezonu 26 Eylül Çarşamba akşamı "Secrets & Lies" isimli açılış bölümüyle Fox ekranlarında başlayacak.

"Star" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin