Behind Enemy Lines'ın televizyon uyarlaması geliyor!

The Exorcist ve Lethal Weapon gibi yapımların televizyon uyarlamalarına ev sahipliği yapan Fox, yeni bir yapım için pilot bölüm siparişi verdi.

Berfu Özlen
30 Ocak 2017 - 17:17
İptal - Onay

Günümüzde, gişede yüksek hasılat yapmış, kült filmlerinde televizyon adaptasyonlarına sıkça rastlanmaya başlandı. Bu tarz yapımlarla en çok ilgilenen kanallardan biri olan Fox, yeni bir uyarlama için kolları sıvadı.

Behind Enemy Lines'ın konusu 

2001 yılında vizyona giren film Behind Enemy Lines, Çavuş Chris Burnett (Owen Wilson) isimli bir deniz uçağı pilotunun savaş sırasında Bosna'ya düşürülmesini ve soykırım topraklarından kurtarılmasını anlatıyor. Eleştirmenler tarafından çok övgü toplamasa da, film dünya çapında 90 milyon dolarlık bir hasılat elde etti.

Variety'nin haberine göre Fox, filmin konusundan uyarlanacak bir yapımın pilot bölümünü sipariş etti. Her ne kadar konu filmden uyarlanacak gibi dursa da şimdilik dizinin, "düşman hatlarında mahsur kalmış bir grup askerin hayatlarını anlatacağı ve bu durumun üç farklı bakış açısıyla yansıtılacağı belirtiliyor. Birinci bakış açısı, mahsur kalan askerler, ikinci bakış açısı uçak gemisindeki mürettebat ve üçüncü bakış açısı ise kurtarma operasyonunu yönetecek Washington D.C.'deki ekip olacak. "Fazlasıyla vatanperver" olarak tanımlanan dizinin pilot bölümü 24: Revival ile ekranlara dönecek olan Nikki Toscano yazacak. Behind Enemy Lines, büyük ihtimalle 2017-2018 sezonunda yayınlanmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin