Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölümde acı hayat

Dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle ekranlara bomba gibi düşen ekranların sevilen gençlik komedi dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'da nefesler tutuldu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde gergin dakikalara ev sahipliği yapan bölümde Hayat ile Gözde karşı karşıya geldi.

Sibel Karagöl
30 Ocak 2017 - 18:12
Gündem

Dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle ekranlara bomba gibi düşen ekranların sevilen gençlik komedi dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'da nefesler tutuldu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde gergin dakikalara ev sahipliği yapan bölümde Hayat ile Gözde karşı karşıya geldi. Hayat istemese de Burak ile Gözde'nin ilişkisine engel olamıyor. Bu sırada Koray ile Sevda sevgili taklidi yaparak Gözde ile Burak'ı kıskandırma planlarına devam ediyorlar. 

Tatilin Acı Faturası

Burak ve Gözde'nin Kar tatili kaçamağını Hayat öğretmen öğrenince, Hayat ile Gözde arasında ipler gerilir. Gözde'nin inatçı davranışa sert tepki vereceğini söyleyen Hayat hem üzgün hem kızgındır.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 13. bölümde semestir tatiline giren öğrenci ve öğretmenlerin mutluluklarını ekrana yansıttı. Koray ile Sevda ortakları ve Burak ile Gözde çiftinin tatillerine burnunu sokunca, eğlence dolu anlar yaşandı. 

Zeynep'in Dramı

Zeynep’in Onur'un yerine sahneye çıkmasıyla, Zeynep'in sesinden etkilenen prodüktör, Zeynep'in üvey annesi Necla’ya ulaştı. Paranın kokusunu alan kötü kalpli Necla, üvey kızının gönlünü almak ve eve döndürmek için Zeynep’in peşine düştü. İyi kalpli Zeynep Zehra'nın oyununa düşecek mi?

Gözde, Burak’la ablası Hayat'dan gizli olarak bir gece klübüne gider ve Gözde sarhoş olur, Burak Gözde'yi ayıltmak için elinden geleni yaparken Hayat yoldadır. Gözde ise  başına geleceklerden habersiz dans etmektedir. Gözde'nin bu yaptığı karşılığında Hayat'ın tepkisi ne olacak?

Hayat Bazen Tatlıdır 15. bölümü 5 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin