Behzat Ç. Dönüyor! Ne Zaman Yayınlanacak?

Behzat Ç. geri dönüyor. Erdal Beşikçioğlu'nun açıklamalarına göre yeni dizi ne zaman gelecek? Behzat Ç. aynı kadroyla mı devam edecek? Nerede yayınlanacak?

Tutan nadir dizilerden biri olan ve ciddi bir izleyici kitlesini yakalayan Behzat Ç., uzun bir süre önce ekranlara veda etmişti. Dizi ilk olarak TV ekranlarında karşımıza çıkmış ve 2010 yılında Star TV’de yayınlanmıştı. Sonrasında ekran hayatına veda eden dizi bir dönem dijitale taşındı ama devam etmedi. Şimdi ise Behzat Ç. dönüyor.

Konu hakkında açıklama ise en yetkili isimden geldi diyebiliriz. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, çekimlerin yeniden başlayacağını dile getirdi. Peki dizi ne zaman başlayacak?

Behzat Ç. Yeni Sezonuyla Ne Zaman Yayınlanacak?

Verdiği bir röportaj sırasında dizi hakkında açıklamalar yapan ünlü isim net bir tarih vermedi ama dizinin pek yakında geleceğini söyledi.

Ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden de Behzat Ç. paylaşımı yaptığını gördük. Böylece dizinin uzun bir aradan sonra yeniden çekileceğini de öğrenmiş olduk. Muhtemelen hikaye devam edecektir.

Zira en son dizi 2019 yılında BluTV platformunda yayınlanmış ama devam sezonu gelmemişti. O dönem bazı anlaşmazlıklar olduğu ve dizinin çekimlerine devam edilmediği yönünde haberler çıkmıştı.

22-06/15/behzat-c-2.jpg

Haliyle şimdi devam sezonunun geleceğini düşünüyoruz ve çok büyük bir ihtimalle de hikaye devam edecektir.

Behzat Ç. aynı kadroyla mı devam edecek sorusunun da bir cevabı var. Erdal Beşikçioğlu bu konuda da bazı açıklamalar yaptı. Kadronun devam edeceği, fakat yeni karakterlerin de diziye dahil olacağını belirten ünlü isim, böylece dizinin hayranlarına da beklenen haberi vermiş oldu.

Yeni sezonuyla Behzat Ç. ne zaman yayınlanacak ve yine BluTV üzerinden mi yayınlanacak bunları tam olarak bilmiyoruz. Bunlar hakkında da bilgiler ortaya çıktığı zaman paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin