Jennifer Lopez: Halftime Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Dünyaca ünlü süperstar Jennifer Lopez hakkında bilinmeyenleri ortaya seren belgesel film "Jennifer Lopez: Halftime" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

"Hayatım boyunca sesimi duyurmak için savaştım. Görülmek için. Ciddiye alınmak için..."

JENNIFER LOPEZ: HALFTIME YAYINDA!

80 milyon albüm satışı bulunan dünyaca ünlü süperstar Jennifer Lopez hakkında bilinmeyenleri ortaya seren belgesel film "Jennifer Lopez: Halftime" Netflix'te yayınlandı.

14 Haziran 2022 Salı tarihinden itibaren platformdan takip edilebilen yapım 1 saat 38 dakika süreye sahip.

JENNIFER LOPEZ: HALFTIME NASIL BİR YAPIM?

Samimi belgesel Jennifer Lopez: Halftime'da dünyaca ünlü süperstar Jennifer Lopez, çok yönlü kariyeri ve gözler önünde bir hayat sürmenin beraberinde getirdiği baskı hakkında konuşuyor.

Yapım; perde arkasında yaşananlara samimi bir bakış sunarak, Jennifer Lopez'i bugün olduğu ikon hâline getiren azmini ve kararlılığını gözler önüne seriyor.

22-06/14/jennifer-lopez-halftime-poster.jpeg

Lopez'in yaşamının ikinci yarısının başlangıcını simgeleyen film, kariyerinin kontrolünü daima elinde tutan ve sahip olduğu sesi daha büyük bir amaca hizmet etmek için kullanan Lopez'in Latin kökenli bir kadın, anne ve sanatçı olarak geçirdiği değişimi tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

Makemake yapımcılığında hazırlanan belgesel filmin yönetmenliğini Amanda Micheli üstleniyor.

22-06/14/jennifer-lopez-halftime-foto.jpg

Jennifer Lopez: Halftime'ın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Jennifer Lopez: Halftime" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin