Disney+ Kaçış Dizisi Yayınlandı! Nasıl Bir Dizi?

Disney+ Kaçış dizisi yayınlandı. Disney+ platformunun yayın hayatına başlamasıyla beraber ilk yerli projesi de karşımıza çıkmış oldu. Peki dizi nasıl?

Geçtiğimiz aydan bu yana tanıtımları yayınlanmaya başlayan Disney+ Kaçış dizisi, sonunda yayınlandı. Platformun yayın hayatına başlamasıyla beraber Kaçış yayınlandı ama hala merak edilen çok fazla nokta var.

Daha önce dizi için birkaç kez paylaşımlar yapmış ve dizinin konusundan söz etmiştik. Bu kez dizinin merak edilen tüm detayları ve bölümler konusunda da bilgi verebileceğiz.

Disney+ Kaçış Dizisinde Nasıl Bir Konu İşleniyor?

Ana karakterimiz Mehmet, başarılı olmak isteyen ve adını duyurmaya çalışan bir savaş fotoğrafçısı.

Artık istediği başarıyı yakalamak isteyen Mehmet, muhabir İlker, Zeynep ve Alman gazeteci grubuyla beraber Türkiye sınırını gizlice geçiyor.

Bir Ezidi köyüne giden grup burada araştırma yapacakları sırada radikal terör örgütünün köye baskın yapması her şeyi değiştirir. Bundan sonra amasız bir hayatta kalma mücadelesi başlayacaktır.

Bölgeniz zorlu şartlarını da en iyi şekilde yansıtacağını gördüğümüz dizinin oyuncu kadrosuna da bir bakalım. Dizide İrem Helvacıoğlu, Engin Akyürek, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aziz Çapkurt ve Aras Aydın gibi ünlü isimleri yer aldığını görüyoruz.

Çok güçlü bir kadro ve dikkat çekici bir hikayeyle beraber karşımıza çıkan Disney+ Kaçış dizisinin şu an için tek bölümünün yayınlandığını da belirtelim.

Platforma girdiğiniz zaman hemen ilk bölümü izleyebiliyorsunuz. İlk bölümün 50-51 dakika gibi bir süresi olduğunu da görmekteyiz. Diğer bölümler haftalık mı yoksa aylık mı yayınlanacak artık bunu zamanla göreceğiz.

Ama kesinlikle dizinin ilk bölümünün çok etkileyici olduğunun altını çizmek lazım. Disney+, gerçekten iddialı bir giriş yapmış oldu. Devam projelerini de merakla bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin