Disney+ Yayın Hayatına Başladı!

Günlerdir konuştuğumuz, yayınlanacak yerli içeriklerini merakla beklediğimiz Disney+ Türkiye yayın hayatına başladı. Platformda şimdiden yok yok desek yeridir.

Hevesle beklediğimiz Disney+ Türkiye için sonunda zaman geldi. 14 Haziran itibariyle platformun yayın hayatına başlayacağını zaten biliyorduk. Firma daha fazla beklemeye gerek duymadı ve gecesinden platform yayın hayatına başladı.

Üye olan kullanıcıların, şifre ve mail hesaplarıyla beraber platforma girmesi ve şu an itibariyle içerikleri izlemesi mümkün.

Disney+ Bomba Gibi Geldi

Platformun yayın hayatına başlamasıyla beraber üyelik fiyatları da bir kez daha gündem oldu. Genel olarak üyelik fiyatlarına baktığımız zaman ise gayet uygun olduğunu söylemek lazım.

Aylık olarak üye olmak isteyen kullanıcıların ödeyecekleri ücret 35 TL olacak. Her ay bu tutarı ödemeniz durumunda Disney+ platformunu kullanmaya devam edebileceksiniz.

İsterseniz yeni fatura döneminden önce üyeliğinizi durdurmanız da mümkün. Yani ödeme yapmaya devam etmek istemiyorsanız ve platformu kullanmayı bırakacaksanız, kolayca menülerden bunu yapabiliyorsunuz.

İkinci kısım ise yıllık paket bölümü. Platform duyurulduğu zaman, Türkiye’ye geliş şerefine yıllık üyelik ücretlerinde ciddi bir indirim yapılmıştı. Yıllık paket aldığınız zaman aylık pakete göre birkaç paket hediye olarak almış oluyordunuz.

22-06/14/disney-turkiye.jpeg

Şu an için yıllık paket fiyatına baktığımız zaman ise 349,50 TL gibi bir fiyat olduğu gözüküyor. %15’lik bir indirim kazanılabileceği konusunda da not düşülmüş ama bunun için üyelik gerektiği de söylenmiş.

Tekrar belirtelim ki şu an için fiyatlar gayet makul gözüküyor. Disney+ yayın hayatına da böylece başlamış oldu. Bundan sonraki dönemde platformun daha çok sayıda içerikle gündeme geldiğini göreceğiz.

Özellikle yerli yapımlar noktasında çok iddialı yapımları beklemedeyiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin