Arka Sokaklar’a 16. Sezon Sonunda Veda Edecek İlk İsim Belli Oldu

Arka Sokaklar 16. sezon finaliyle beraber ayrılıklara başlıyor. Diziye veda edecek olan ilk isim ortaya çıktı. Peki diziden ayrılan isim kim?

Arka Sokaklar, yılların eskitemediği dizi olarak artık tarihe geçmiş durumda. Bu kadar uzun süre devam eden başka bir dizi var mı hatırlamıyorum. Başarılı dizi yıllar geçmesine rağmen reyting listelerinde de ilk sıralarda yer alıyor. Bu hafta dizinin bir eşik daha aştığını göreceğiz. Öyle ki bu hafta Arka Sokaklar 16. sezon finali yayınlanacak.

Tabii ki sezon finali dendiği zaman akla gelen ilk soru diziye kimler veda edecek sorusu oluyor. Öyle ki bu zamana kadar diziye birçok isim veda etmişti. Genelde bir çoğu sezon finalinde ayrılmıştı. Şimdi de diziye veda edecek olan ilk isim ortaya çıktı.

Arka Sokaklara 16. sezon Sonunda Yiğitcan Ergin Veda Ediyor

Dizinin sezon finalinde diziye veda edecek olan ilk isim, sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Paylaşıma bakacak olursak diziye veda edecek isim Yiğitcan Ergin olacak.

Yakın zamanda diziye dahil olan ve başarılı bir performans gösteren genç oyuncu, dizide Cemal Şahin karakterine hayat veriyordu.

Genç oyuncunun diziye nasıl veda edeceğini de sezon finalinde göreceğiz. Ayrıca diziye veda edecek olan başka isimler de olacak mı bunu da bilemiyoruz. 16. sezon için final Cuma günü.

22-06/14/arka-sokaklar.jpg

17 Haziran tarihinde yayınlanacak olan bölümle beraber diziden kimler ayrılacak net olarak ortaya çıkacak. Başrollerde yer alan ana karakterlerden ayrılacak biri olacak mı göreceğiz. Özellikle Zafer Ergin konusunda geçen sezondan beri ayrılacak iddiaları konuşuluyor. Bu sezon durum ne olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin