Disney+ Gri Dizisi için İlk Görseller Geldi

Disney+ Gri dizisi için ilk görseller yayınlandı. Çekimlerinin devam ettiği söylenen dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler olacak? Dizinin konusu ne?

Disney+, bugün itibariyle yayın hayatına başlayacak. Tabii ki platformda nasıl projelerin yer alacağını da merakla bekliyoruz. Bir yandan yayın hazırlıkları başlarken bir yandan da bu diziler için haberler gelmeye devam ediyor. En son Disney+ Gri dizisi için yeni görseller yayınlandı.

OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni dizide aranan oyuncuları göreceğimizi de öğrenmiş olduk. Dilerseniz yayınlanan ilk görsellerle beraber dizinin oyuncu kadrosundan ve konusundan söz edelim.

Disney+ Gri Dizisinin Konusu Ne?

Dizinin konusu, ilgi çekecek bir konu. Dizide saygın ve bir o kadar da başarılı olan avukat Fuat’ın hayatını izleyeceğiz. Saygın ve bir hayli başarılı bir kariyere devam eden Fuat, kızının geçirdiği talihsiz olaydan sonra birden kendisini bambaşka bir koşturmaca içerisinde bulacak.

İzleyicileri kendisine çekecek güzel bir konusu olduğunu söylemek lazım. Dizinin devam sezonu gelecek mi şu an belli değil ama çekimleri devam eden dizinin ilk sezonunun 8 bölümden oluşacağını da belirtelim. Artık devamı için yeni açıklamaları görmemiz gerekecek.

22-06/14/disney-gri-dizisi.jpg

Disney+ Gri Dizisinde Oyuncular Kimler Olacak?

Gelelim dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimlere. Oyuncu kadrosu noktasında biraz daha detaylı konuşmak mümkün zira yayınlanan görsellerde de oyuncu kadrosunu görebiliyoruz.

Bir kere ekranların aranan iki ismi yeniden aynı projede karşı karşıya gelecek. Timuçin Esen ve Ebru Özkan’dan söz ediyorum. İki isim Hekimoğlu projesinde yer almıştı ve bu ikili bir hayli beğeni toplamıştı. Dizide yer alacak olan diğer oyuncular için aşağı bir liste ekleyelim.

  • İlayda Akdoğan
  • Selin Kahraman
  • Buçe Buse Kahraman
  • Daniel Koray Özsoy
  • Onur Bilge
  • Alican Yücesoy
  • Mücahit Koçak

22-06/14/disney-gri-dizisi-2.jpg

22-06/14/disney-gri-dizisi-4.jpg

Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net açıklama yok ama dediğimiz gibi Disney+ yayın hayatına bugün başlıyor. Bu detaylar da yakında belli olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin