Apple TV dizisi Schmigadoon 2. sezon açıklaması geldi! Yeni sezon gelişmeleri!

Apple TV+ platformunun renkli müzikal komedi dizisi "Schmigadoon!"un geleceği netleşti! Detaylar yazımızda...

Apple TV+ dijital yayın platformunun renkli müzikal komedi dizisi "Schmigadoon!"un geleceği netleşti!

"SCHMIGADOON!" 2. SEZON İÇİN DÖNÜYOR!

Platform, Cinco Paul & Ken Daurio ikilisinin elinden çıkan diziye resmi 2. sezon onayını verdiğini duyurdu.

6 bölümlük ilk sezonu 16 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında yayınlanan yapımın oyuncu kadrosunda yer alan Cecily Strong, Keegan-Michael Key, Ariana DeBose, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ariana DeBose, Ann Harada, Jane Krakowski, Martin Short ve Aaron Tveit gibi tüm isimlerin yeni sezon için dönmeye hazır oldukları bildirildi.

YENİ SEZONDA YENİ YÜZLER!

Tituss Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt) ve Patrick Page (The Gilded Age) ikilisi 60 ve 70'li yılların müzikallerinden esinenlenecek yeni sezonun yeni oyuncuları olarak lanse edildi.

Fred Armisen ve Liam Quiring-Nkindi ise yeni sezonda muhtemelen yer almayacak isimler.

22-06/14/schmigadoon-2-sezon-onayi.jpeg

AFI 2021 Ödülleri'nde yılın en iyi 10 dizisi listesine girmeyi başararak ses getiren Schmigadoon, ayrıca Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde Kristin Chenoweth ile en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında adaylık kazandı.

Broadway Video & Universal Television yapımcılığında hazırlanan dizinin showrunner'ı Cinco Paul, dizinin tüm orijinal parçalarını yazdı. Robert Luketic, Andrew Singer ve Micah Frank projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

22-06/14/schmigadoon-dizi.jpeg

APPLE'IN 2. SEZON ONAYI ALAN DİĞER DİZİLERİ

Severance, Pachinko, The Afterparty ve Slow Horses son dönemde ikinci sezon onayı alan diğer Apple TV+ orijinal dizileri olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin