Squid Game 2. sezonda kimler var? Senaristten ilgi çekici mektup!

Squid Game 2. sezon resmi olarak duyuruldu! Netflix, ikinci sezon için kısa bir video yayınlarken aynı zamanda dizinin senaristi ve baş yapımcısı Hwang Dong-hyuk imzalı bir mektup paylaşıldı.

Ve resmileşti! Squid Game 2. sezon resmi olarak duyuruldu!

SQUID GAME 2. SEZON YAYINLANAN VİDEO İLE RESMİLEŞTİ!

Netflix'in fenomen dizisi "Squid Game"in yeni bir sezon ile geri döneceği bu yılın başlarında Netflix eş CEO'su Ted Sarandos'un açıklamaları ile netleşmişti. Bu kez yayınlanan video ile birlikte onay haberi resmi hale bürünmüş oldu.

Netflix, ikinci sezon için kısa bir video yayınlarken aynı zamanda Squid Game'in yönetmeni, senaristi ve baş yapımcısı Hwang Dong-hyuk imzalı bir mektup paylaşıldı.

2. SEZONDA KİMLER DÖNÜYOR?

Mektubun içeriğinde ikinci sezon için geri dönecek isimlere dair bilgiler mevcut. Mektupta yazanlar şöyle:

"Geçtiğimiz yıl yayınlanan "Squid Game"in ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak "Squid Game" sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı.

Squid Game'in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle.

2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız.

Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere!"

22-06/13/squid-game-2-sezon-mektubu.jpeg

NETFLIX'İN GÖZ BEBEĞİ DİZİSİ!

Squid Game, yayınlandığı ilk 28 gün içinde 1.65 milyar saat görüntüleme ile şu anda Netflix'in en çok izlenen dizisi (İngilizce veya İngilizce olmayan) rekorunu geniş bir farkla elinde tutuyor.

22-06/13/squid-game-2-sezon-geliyor.jpeg

Başrollerindeki Lee Jung-jae (Chief of Staff) ve Park Hae-soo (Prison Playbook) ile şiddet içerikli bir insanlık sınavı olarak nitelendirilen Squid Game; para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. İçeride her ne kadar onları cazip bir ödül bekliyor olsa da ciddi bir ölüm riski de kendilerini beklemektedir. Oyunların her biri kırmızı ışık, yeşil ışık gibi geleneksel çocuk oyunları olsa da bu oyunları kaybetmenin bedeli canından olmaktır. Oyunun yaratıcısı kimdir? Oyunun asıl amacı nedir? Ve hayatta kalıp 45,6 milyar won'luk ödülü kazanan acaba kim olacaktır?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin