Behzat Ç. efsanesi geri döndü! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi yayında!

Behzat Ç'nin yeni macerası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi BluTV'de yayında. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin konusu ne? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oyuncu kadrosunda kimler var? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi kaç bölüm olacak? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
06 Aralık 2022 - 11:34
Kültür Sanat

Efsanevi dizi ‘Behzat Ç’nin yeni macerası "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yayına girdi. Duyurusu yapıldığı ilk günden beri hayranları tarafından merakla beklenen dizi yeni hikayesi ve karakterleriyle birlikte izleyicileriyle buluştu. Her hafta yüklenecek yeni bölümleriyle Behzat Ç. adrenalini BluTV’de yaşanacak.

22-12/06/behzatc_cekicvegul.jpg

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal içeriğinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

22-12/06/behzatc_cvg_1.jpg

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ BluTV’de yayında...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin