Kaan Yıldırım'dan ayrılık haberlerine hızlı yanıt!

3 ay süren beraberlik sonrası sevilen ikilinin ayrıldığı iddia ediliyordu. Peki Kaan Yıldırım o iddialara ne yanıt verdi? Kaan ve Pınar ayrıldı mı? Kaan ve Pınar neden ayrıldı? Kaan Yıldırım kim? Pınar Deniz kim?

Pınar Alçiçek
06 Aralık 2022 - 11:55
Magazin

Pınar Deniz, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Kaan Yıldırımla yollarını ayırdığı iddia ediliyordu. Ayrılığın sebebi, Pınar'ın paylaştığı müstehcen fotoğraf olduğu da bu iddiaların arasındaydı. İkilinin paylaştığı aşk dolu fotoğraflar bu söylentileri yalanladı... 

Aralık 2020'de ayrılık kararı alan Hadise - Kaan çiftinin yine Kaan'ın kıskançlıkları yüzünden olduğu biliniyordu. "Kıskanç erkek" imajından kurtulmak isteyen Kaan Yıldırım, yaptığı paylaşım ile bu dedikoduların önüne geçmeyi kısa süreliğine de olsa başarmış gibi görünüyor. 

İşte Kaan Yıldırım'ın o açıklaması..

22-12/06/ekran-alintisi-1670319264.PNG

Pınar Deniz ise sevgilisinin paylaşımına "Seni çok seviyorum" notu bıraktı. 

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin