Yürek Çıkmazı'nın 6. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Dizi neden ekrana gelmeyecek?

TRT'nin sevilen yeni dizisi Yürek Çıkmazı 6. bölümüyle bu akşam ekrana gelmeyecek. Peki Yürek Çıkmazı'nın 6. bölümü neden yayınlanmayacak? Yürek Çıkmazı reyting kurbanı mı oldu? Yürek Çıkmazı'nın 5. bölümünde neler oldu? Yürek Çıkmazı'nın 6. bölümünde neler yaşanacak? Yürek Çıkmazı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan Usta
06 Aralık 2022 - 15:20
Kültür Sanat

TRT'nin güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizisi Yürek Çıkmazı için flaş bir haber geldi. Yürek Çıkmazı bu akşam ekranda olmayacak mı? İşte detaylar!

22-11/28/c78a8510.JPG

Başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı Yürek Çıkmazı 5. bölümüyle bu hafta ekrana gelmişti. Dizinin 6. bölümünden fragman yayınlanmaması kafalarda soru işareti bırakmıştı. Ayrıca Katar'da düzenlenen Dünya Kupası sebebiyle TRT birçok yapımına ara verdirmek zorunda kalmıştı.

22-11/28/dscf6878-1669620456.JPG

Oynanacak son 16 turu maçları nedeniyle, Yürek Çıkmazı bu akşam ekrana gelmeyecek. Bu akşam yayın akışında Yürek Çıkmazı'nın yeni bölümüne yer vermeyen kanal maçlar sebebiyle yaptığı düzenleme sonrası dizinin yayın saatine "Gönül Dağı Özel" bölümüne yer verdi. 

22-11/28/dscf6715-1669630656.JPG

Yürek Çıkmazı'nın 5. bölümünden neler yaşandı?

Halil’i üstüne salanın Seray olduğunu öğrenen Yılmaz, Birsen’i son kez uyarır. Ya kızının yularını sıkı tutacak ya da bir sonraki hatasında gözünün yaşına bakmayacaktır. Öte yandan Halil karşı evi tutarak babasıyla arasındaki savaşın fitilini ateşler.  Filler tepişirken çimenlerin ezildiğini çok iyi bilen Birsen, çocukları için bu savaşta taraf olmayı reddeder.

22-11/28/c78a9639.JPG

Feride ise hala bir avukat bulamamış, babasına sunduğu bahaneler tükenmiştir.  Son çare Caner’i aramak zorunda kalır. Bu buluşma büyük yüzleşmelere sebep olurken, saklanan sırlar da ortaya dökülür.  Ancak asıl büyük sır, Cennet’in üç çocuğuna bıraktığı bohçalardan birinin içinde saklıdır.

Yürek Çıkmazı her Salı saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin