Behzat Ç.'den yeni fragman! Son sürat geliyor...

Büyük bir heyecanla beklenen Behzat Ç. dizisinden yeni bir fragman izleyici ile paylaşıldı!

Nurşah
10 Haziran 2019 - 15:43
Gündem

Blutv internet platformu üzerinde izleyicisine kavuşacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonundan bir fragman daha geldi! Büyük bir heyecanla beklenen dizinin bu fragmanı izleyicinin heyecanını bir kat daha artırdı!

19-06/10/behzat-c-yeni-sezon-fragman.jpg

Sevilen diziden bir fragman daha!

Blutv sosyal medya hesaplarında "Behzat Ç. efsanesi dilden dile yayıldı. Şimdi bu efsane ismi saklandığı yerden çıkarma vakti. Çok yakında BluTV’de!" açıklaması ile paylaşılan unutulmaz dizinin yeni sahnelerini içeren fragman, kısa sürede pek çok beğeni ve yorum kazandı! 

Behzat Ç. yeni fragmanı

Behzat Ç. ne zaman başlayacak?

Oyuncu kadrosu ve konusu ile göz dolduran Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunun 9 bölüm olacağı söyleniyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihine ilişkin henüz resmi bir açıklama paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin