Sermiyan Midyat Nev'den istediği Ahmet Kaya şarkısı yüzünden kafasına sandalye yedi!

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Nev'den istediği parça nedeniyle saldırıya uğradığını iddia etti.

Merve Mutlu
10 Haziran 2019 - 16:36
Magazin

Başarılı oyuncu Sermiyan Midyat, twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile şarkıcı Nev'den istedikleri Ahmet Kaya şarkısı nedeniyle, kendisine sandalye fırlattığını iddia etti.

19-06/10/sermiyan.jpg

Nev, Sermiyan Midyat'a sandalye fırlattı!

Oyuncu Sermiyan Midyat, tatil için gittiği Adalar'da, Nev'in sahne aldığı mekana gitti. İddiasına göre şarkıcı Nev'den Ahmet Kaya'ya ait olan Kum Gibi adlı parçayı seslendirmesini rica eden Midyat, Nev'in bu istek üzerine kafasına sandalye fırlatması ile şaşkına döndü. 

Yaşadıklarını twitter hesabından şu sözlerle paylaştı:

Bir soluk için gelinen ada ziyaretinde faşizmin bu kadar ayyuka çıktığına şahit olmak ne kötü!

Ahmet Kaya’nın “kum gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi!
Susacak mıyız?
Sonuna kadar KUM GİBİ

19-06/10/sermiyan-midyat.png

Oyuncu Sermiyan Midyat, şarkının sahibi Ahmet Kaya'nın siyasi kimliği nedeniyle böyle bir durumun yaşandığını belirterek, bu durumun faşizm olduğunu ve susmayacağını beyan ederken, ünlü şarkıcı Nev'den henüz bir açıklama gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin