Sıfır Bir final bölümü fragmanı yayınlandı! 6. sezon 6. bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 6. sezon 6. bölüm fragmanı izleyici karşısında! Sevilen dizinin final bölümünde büyük bir savaş patlak verecek!

Nurşah
10 Haziran 2019 - 17:14
Yeni Bölüm

Blutv platformunun ilgiyle takip edilen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezon 6. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı! Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan sevilen dizinin final bölümünde bizleri neler bekliyor?

19-06/10/sifir-bir-final.jpg

Sıfır Bir yeni bölümde neler olacak?

Bir önceki bölümde yaşanan çatışmanın ardından Savaş ve Gökhan, ayrı ayrı birbirlerinin izlerini bulmak için harekete geçtiler. Anafor'un ölümünün ardından, en yakın arkadaşı olan Berto ise tek başına hareket ederek kendisini tehlikeye attı... Genel itibarıyla durgun bir bölüm olsa da son sahnelerde, Savaş ve arkadaşlarının ekibini bulan Gökhan ekibini toplamak için kolları sıvadı...

Sevilen dizide yolun sonuna gelindi! Kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan ve altı sezondur izleyici karşısındaki yerini sağlamlaştıran dizi, bu haftaki bölümü ile final yapacak! Bu durum dizinin sıkı takipçilerini oldukça üzecek gibi görünüyor. Sıfır Bir heyecan ve merakla beklenen final bölümü ile 12 Haziran Çarşamba akşamı saat 19.01'de izleyici karşısında olacak...

Sıfır Bir 6. sezon 6. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin