Behzat Ç.'den yeni sezona özel rehber bölüm! Yeni sezon Perşembe günü başlıyor...

Merakla beklenen Behzat Ç. dizisinden yeni sezona özel rehber bölüm izleyicisi ile paylaşıldı! İşte detaylar...

Nurşah
22 Temmuz 2019 - 10:35
Gündem

Bu hafta içerisinde yeni sezon birinci bölümü izleyici karşısına çıkacak olan Behzat Ç. uzun bir süredir dört gözle bekleniyor. Sevilen dizi Behzat Ç.'den yeni sezona özel rehber bölüm izleyici ile paylaşıldı!

19-07/22/behzat-c-yeni-sezon-rehber-bolum.jpg

Behzat Ç.'den yeni sezona özel bölüm

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı; eski sezonlarda kadroda bulunan İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler gibi başarılı oyuncuların yanında hikayede yeni isimleri de göreceğimiz Behzat Ç.'nin heyecanla beklenen yeni sezon maratonuna sayılı gün kaldı!

19-07/22/behzat-c-yeni-sezon-basliyor.jpg

25 Temmuz Perşembe günü 4. sezon 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan yapım, heyecanlı bekleyiş sürerken takipçilerine minik bir sürpriz yaptı ve yayınladıkları rehber bölümü ile izleyicilerin anılarını tazeledi. Aradan geçen senelerin ardından, dizideki kilit noktaları gözler önüne seren ve şimdiye dek yayınlanan üç sezonun özeti niteliğinde olan Behzat Ç. rehber bölümü blutv platformunda izleyicinin beğenisine sunuldu. Unutanlar, yeniden izlemek isteyenler ve ilk defa izleyenler için kılavuz niteliğinde olan Behzat Ç. özel bölümü, platform üzerinde erişime açık. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

25 Temmuz güncellemesi: Behzat Ç. dizisinin yeni sezon birinci bölümü an itibarıyla izleyici karşısında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin