Bir Doğu Masalı dizisinde Şerif Sezer de rol alacak! Rabia Soytürk ve Ulvi Kahyaoğlu da dizide!

TRT'nin yeni sezon dizi yapımlarından biri olan Bir Doğu Masalı'nın kadrosuna yeni isimler katıldı.

Merve Mutlu
22 Temmuz 2019 - 11:37
Yeni Bölüm

TRT1 ekranları için hazırlanan ve başrolünde Nehir Erdoğan'ın yer alacağı Bir Doğu Masalı dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni isimler de katıldı.

19-07/22/s.jpg

ÜS Yapım imzası ile hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu şimdiden büyük merak uyandırmaya başladı. Dizide rol alacağı iddia edilen Halil Ergün'ün, dizi ile anlaşma yapmadığı ve kadroda olmayacağı kesinleşirken, yeni isimler de açıklanmaya başladı.

19-07/22/bir-dogu-masali.jpg

Cem Akyoldaş yönetmenliğinde çekilecek olan Bir Doğu Masalı dizisinin çekimleri, ağırlıklı olarak Antep'te yapılacak. Dizinin yurtdışı çekimlerinin ise önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor. Nehir Erdoğan'ın başroldeki Melek karakterini canlandıracağı dizide, kızını Rabia Soytürk canlandırırken oğlu karakterine de  Ulvi Kahyaoğlu hayat verecek.

Usta oyuncu Şerif Sezer de Bir Doğu Masalı'nda!

19-07/22/erif-sezer.jpg

En son Verda adlı televizyon dizisinde ve Şahsiyet adlı internet dizisinde rol alan Şerif Sezer, Bir Doğu Masalı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide Melek'in halasını canlandıracak olan Sezer, beğenilen oyunculuk performansı ile yeni sezonda TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin