Behzat Ç.'nin kadrosuna Belçim Bilgin de katıldı!

BluTv tarafından hazırlanan Behzat Ç.'nin kadrosundaki bir isim daha belli oldu.

Merve Mutlu
21 Haziran 2019 - 15:18
Magazin

Bir zamanlar ekranlarda fırtınalar estiren ve samimiyetiyle akıllara kazınan Behzat Ç. dizisi, BluTV için devamı çekilmesi kararı ile yeniden gündeme geldi. Dizinin kadrosuna eski kadrodan birçok isim katılırken yeni isimler de ortaya çıkmaya başladı. 

19-06/21/behzat.jpg

"Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile yola çıkan ve yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan Behzat Ç. dizisi, etkisini günümüzde bile devam ettiriyor. Dizinin hayranlarının devam etmesine yönelik istekleri nihayet yanıt buldu ve devam projesi başlatıldı. 

19-06/21/savcie-sa.jpg

Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey ve Gülşah Çomoğlu gibi eski oyuncuların yanı sıra, dizide Behzat'ın ölen eşi Savcı Esra karakterinin de Behzat'ın hayali olarak dizide yer alacağı ve yine güzel oyuncu Canan Ergüder tarafından canlandırılacak olması büyük ses getirdi. 

Belçim Bilgin Behzat Ç.'de!

19-06/21/belcim.png

Performansı ve güzelliği ile rol aldığı her yapımda adından söz ettiren Belçim Bilgin'in de Behzat Ç. dizisinin kadrosunda olduğu öğrenildi. 9 bölümden oluşacak olan ilk sezonda Bilgin, pavyonda çalışan bir şarkıcıyı canlandırdı.

İnter Medya imzasını taşıyan, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ve Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ilk sezonunun çekimleri de nihayet tamamlandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin