Ölçümlere göre en çok izlenen dizi The Good Doctor oldu!

En popüler diziler reyting ölçümleri ile seçildi..

Merve Mutlu
21 Haziran 2019 - 15:49
Kültür Sanat

Başrolünde Freddie Highmore'un rol aldığı ve 2017 yılında yayın hayatına başlayan The Good Doctor dizisi çok büyük bir hayran kitlesi elde etti.  Bu başarı diziye, en popüler dizi unvanını da kazandırmış oldu. 

19-06/21/the-good-1561121583.png

Monte Carlo Television Festival ve Eurodata TV Worldwide ortaklığıyla bu yıl 14. kez düzenlenen International TV Audience Awards'ta, dünya genelindeki 63 bölgedeki TV reytinglerine dayalı olarak yapılan ölçüm neticesinde; geçen yılın en çok izlenen dizisi The Good Doctor oldu. Dünya genelinde 47.4 milyon izleyiciye ulaştığı belirlenen dizi, Freddie Highmore’un başrolünü üstlendiği medikal drama dünyanın en popüler dizisi oldu.

19-06/21/dpntpr.png

The Good Doctor dizisinin konusu ne?

Otizm ve savant sendromu olan Shaun, dikkat çekmemek için sessiz sakin bir kasabaya taşınması ve yeni taşındığı kasaba ile çalışmaya başladığı hastanede başına gelenleri konu alıyor. 

The Good Doctor dizisi Türkiye'ye de uyarlanacak!

19-06/21/the-good-dr.png

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre sevilen yabancı dizi The Good Doctor'un Türkiye'ye uyarlanması için çalışmalar da başladı!

MF Yapım imzası taşıyacak olan The Good Doctor dizisinin uyarlamasının önümüzdeki Eylül ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Anlaşmaya varılan yönetmen ise Yusuf Pirhasan oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin