Tuba Büyüküstün ile Saruhan Hünel yeni dizide bir araya geliyor!

Tuba Büyüküstün ve Saruhan Hünel'in yepyeni bir dizi projesinde bir araya geleceği söyleniyor! İşte merak edilenler...

Nurşah
21 Haziran 2019 - 14:45
Gündem

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Tuba Büyüküstün'ün, yeni dizi projesinde başarılı oyuncu Saruhan Hünel ile birlikte rol alacağı söylentileri gündeme geldi! Bu durum iki oyuncunun da hayranlarını sevindirecek gibi görünüyor...

19-06/21/tuba-buyukustun-saruhan-hunel.jpeg

Tuba Büyüküstün'den yeni dizi 

Tuba Büyüküstün, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Star Tv ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmıştı. Dizisi final yaptıktan sonra sevilen isim uzunca bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Hayranlarının yeni dizi bekleyişinde en sonunda olumlu gelişmeler yaşanıyor!

19-06/21/tuba-buyukustun-yeni-dizi.jpg

Televizyongazetesi sitesinde yer alan habere göre; güzel oyuncunun bir platformda yer alacak dizisindeki partnerinin Saruhan Hünel olacağı söyleniyor. Her iki oyuncu da Orta Doğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip. Yeni dizide ismi geçen ikili, Orta Doğulu hayranları tarafından "en yakışan çift" olarak değerlendirilmeye başlandı bile. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin