Behzat Ç.'nin Savcı Esra'sı Canan Ergüder ve Şevket'i oynayan Ege Aydan da yeniden Behzat Ç.'de!

Blu tv için yeniden çekilecek olan Behzat Ç.'de ölen karakter Savcı Esra ve Şevket rolünü canlandıran oyuncular yeniden kadroda!

Merve Mutlu
10 Mayıs 2019 - 10:24
Magazin

"Bir Ankara Polisiyesi" sloganıyla ekranlarda yayınlandığı sürece ilgiyle izlenen ve fenomen haline gelen Behzat Ç., Blu tv adlı dijital platformda yeniden çekiliyor. 

19-05/10/behzat-c.png

Fenomen dizi, bitmesine rağmen hâlâ etkileri devam ediyor. Eski bölümleri, dizinin fanları tarafından izlenmeye devam ederken, sevindiren haber blu tv'den gelmişti. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu dizi, yakın bir zamanda yeniden izleyicilerine kavuşacak. 

Öldürülen Savcı Esra yeniden Behzat Ç.'de!

Televizyon gazetesinin haberine göre: Behzat Ç.'nin ilk versiyonunda, Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Behzat karakterinin aşık olduğu kadın olan ve bir saldırıda hayatını kaybeden Savcı Esra, dizinin yeni versiyonunda yeniden dizide olacak.. 

19-05/10/savci-esra.jpg

Savcı Esra karakterini canlandıran Canan Ergüder, Behzat Ç. dizisinin kadrosuna katıldı. Ancak daha önce ölmüş bir karakterin yeni versiyonda nasıl geri geleceği henüz bilinmiyor.. 

Behzat Ç.'nin Şevket'i Ege Aydan yeniden dizide!

Behzat Ç. dizisinde, Behzat'ın ondan çok çeken müdürü Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan, yeniden çekilen Behzat Ç.'nin kadrosundaki yerini aldı. 

19-05/10/evket.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin