Çarpışma'da Asiye öldü! Şebnem Sönmez diziden ayrıldı!

Çarpışma'da Asiye karakterini canlandıran Şebnem Sönmez diziden ayrıldı! İşte detaylar...

Nurşah
10 Mayıs 2019 - 10:53
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan Show Tv ekranlarının ilgi çekici dizisi Çarpışma dün akşam heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen bölümde, Kadir'in annesi Asiye karakterini canlandıran Şebnem Sönmez diziden ayrıldı!

19-05/10/arpisma-asiye-oldu.jpg

Çarpışma'da Cansız'ın son kurbanı Asiye oldu!

Heyecan dolu bölümde Kadir, babasının Cansız olduğunu ve tüm gerçekleri öğrendi. Karşı karşıya gelen baba oğul, tüm kozlarını oynadılar. Kadir ve Veli'nin silahlarının arasında kalan Cansız ise en büyük kozunu oynadı ve rehin tuttuğu Asiye'yi getirdi. Annesini kurtarmak isteyen Kadir, Cansız'ın gitmesine izin verdi. Fakat tam o sırada beklenmeyen oldu ve Cansız, Asiye'yi başından vurarak öldürdü...

19-05/10/arpisma-sebnem-sonmez-diziden-ayrildi.jpg

Böylelikle Asiye karakterini canlandıran usta oyuncu Şebnem Sönmez'in, bu dizideki ekran macerası sona erdi... Şebnem Sönmez'in diziden ayrılacağı geçtiğimiz haftalardan itibaren belliydi fakat karakterine ne olacağı bilinmiyordu. Yaşanan bu olay Cansız'a karşı oluşan nefreti daha da artıracak gibi görünüyor. Heyecan ve merak dolu bölümleri ile Çarpışma dizisi her perşembe akşamı izleyici karşısında oluyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin